De zomer komt er aan

Heel veel heerlijke vrije vogel tijd in Amsterdam! Voor al die Vrije Vogels tussen de 2 en de 8 jaar is er het ‘Vrije Vogel Festival’.

Van 13 tm 17 juli swingt het op het Zeeburgereiland, bij restaurant Haddock Marie Baronlaan 19 1095 MV
Van 20 tm 24 juli rockt het in Oud West, op het terrein voor kinderboerderij de Zimmerhoeve Schimmelstraat 44, 1053 TH.

Supergezellig: Kindertheater én meer door alle groepen van het Amsterdams Jeugd Theater Collectief én verschillende gasten.

Wat is er te doen?

We hebben natuurlijk lekkere kleine hapjes te koop, maar we zijn een theaterfestival, dus wat ons betreft neem je gerust je eigen boterhammen mee.

Elke Vrije Vogel mag zijn eigen theatrale menu van de dag samenstellen. Met of zonder wormen. Meegenomen volwassenen mogen meedoen (graag zelfs) of zich vermaken in onze Tjilphoek. Je kunt in- en uitvliegen tussen 09:30 en 16:00 uur. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kind.

Entree

Toegang tot het festivalterrein heb je als je een polsbandje hebt gekocht bij de kassa. Op het terrein moet iedereen, dus ook de volwassen begeleiders, over zo'n polsbandje beschikken. Een polsbandje is geldig op de dag van uitgifte. Eenmaal met polsbandje op het terrein kun je elke voorstelling of workshop bezoeken die je maar wilt. Je mag ook tussentijds het terrein verlaten. Het kan zijn dat sommige workshops of voorstellingen een beperkt aantal bezoekers per keer aankunnen. Daarom is voor sommige activiteiten een token nodig. Die krijg je bij de kassa op vertoon van je polsbandje, op basis van "wie 't eerst komt, 't eerst maalt".

 We proberen om het festival voor iedereen toegankelijk te maken. Ook voor bezoekers met een beperking. Als je merkt dat er toch nog belemmeringen zijn, vertel het ons dan. Dan zoeken we uit wat we er aan kunnen doen.

Een polsbandje kost € 10,- Met een Stadspasbon is het gratis.

Beide locaties zijn goed bereikbaar met het OV, rondom het terrein is voldoende gelegenheid om bakfietsen of stints te parkeren, parkeren van auto’s kost geld.

Wie zijn wij ?

Het Vrije Vogel Festival wordt georganiseerd door het AJTC met:

Theaterduo Kees & KoosIwan DamScratch MarionettenTheatergroep WijlandKindertheatergroep De MammiesIngeborgpop en verder door: Appelmannetje Kees Buizer

Wanneer en waar?

Het Vrije Vogel Festival
za t/m wo van 09:30 - 16:00 uur

zaterdag 13 t/m woensdag 17 juli 2019
bij Haddock Amsterdam op het Zeeburgereiland
Marie Baronlaan 19, 1095 MV Amsterdam

zaterdag 20 t/m woensdag 24 juli 2019
bij Kinderboerderij de Zimmerhoeve in Oud-West
Schimmelstraat 44, 1053 TH Amsterdam

© MMXIX Tom Brûlé • De Republiek Amsterdam • Stichting Amsterdams Jeugd Theater Collectief