Programma woensdag 24 juli
thema Safari

Opening


09:30 Kassa open
09:30 Welkomslied

Voorstellingen


10:00 en 11:00 Theaterduo Kees & Koos Waar is Harry (2+)
Harry, de kat van Oma Kees & Oma Koos is zoek. Dat wordt zoeken en speuren. Volg de kattenpootjes. Meespeeltheater voor de allerkleinsten gebaseerd op het voorleesboek van het jaar.
15:00 De Mammies Oma en Liesje op safari
(4+)
Er ligt een krokodilletje onder Liesje haar bed. Samen met oma brengt ze hem terug naar zijn moeder in de jungle in de jeep van de buurman. Een spannend avontuur...

Workshops


10:30 Kees Buizer Koken met Kees! (6+)
Leuk hoor, al dat gefladder, maar er moet natuurlijk wel gegeten worden. De gebraden haantjes vallen niet uit de lucht, dus gaan we koken onder leiding van Kees Buizer. Kook je mee? En al die mooie, lekkere en bijzondere dingen die jullie gemaakt hebben, worden opgegeten bij de lunch.
10:30 en 11:30 IngeborgPop Workshop Poppenkasten
Wil jij poppen maken en een verhaal spelen? In deze workshop maken we een kleine show voor op het grote podium. In een reuze nestkast laat jij je kunsten zien.
13:00 ScratchMarionetten Workshop Vogelpoppen
Van papier, van stof, van blikjes en melkpakken: van alles kun je vogelpoppen maken. En die zijn hartstikke leuk om mee te dragen in de grote optocht.

Parade


14:30 Grote Vogel Optocht
Elke dag om 13:00 uur begint een workshop waarin je iets moois kunt maken om mee te dragen in de optocht. Een vogelmasker, een trommel, gekke vleugels... Om 14:15 uur verzamelt iedereen zich op het festivalterrein en dan begint om 14:30 uur de optocht door de buurt.

Afsluiting


ca 15:45 Afscheidslied

Tussendoor


Radio Twiet-Twiet
Vanaf het centrale podium hoor je de hele dag Radio Twiet-Twiet, met de laatste nieuwtjes, aankondigingen van pop-up acts en theatrale spelletjes ergens op het festivalterrein. Blijf luisteren!


© MMXIX Tom Brûlé • De Republiek Amsterdam • Stichting Amsterdams Jeugd Theater Collectief