Programma zondag 14 juli
thema Azie

Opening


09:30 Kassa open
09:30 Welkomslied

Voorstellingen


10:00 en 11:00 De Mammies
Naar de dierentuin (2+)
Oma en Liesje gaan naar de dierentuin. Liesje wil naar de aapjes maar oma naar Tibor de ijsbeer om hem een visje te geven.
15:00 Iwan Dam De Soepsteen (4+)
Een vreemdeling komt aan in een dorp waar honger en armoede heersen. Hij weet een heerlijke soep te maken door een steen in heet water te laten trekken. In geuren en kleuren wordt het verhaal verteld, terwijl ondertussen ook echte soep gekookt wordt. Na afloop mogen de bezoekers die lekker opeten.

Workshops


10:30 en 11:30 IngeborgPop Workshop Poppenkasten
Wil jij poppen maken en een verhaal spelen? In deze workshop maken we een kleine show voor op het grote podium. In een reuze nestkast laat jij je kunsten zien.
13:00 Theaterduo Kees & Koos De Chinese Nachtegaal
Spelen, verkleden, een chinese waaierdans, en ook nog attributen maken Prachtig verhaal met heel veel rollen, dus superleuk om te doen.

Parade


14:30 Grote Vogel Optocht
Elke dag om 13:00 uur begint een workshop waarin je iets moois kunt maken om mee te dragen in de optocht. Een vogelmasker, een trommel, gekke vleugels... Om 14:15 uur verzamelt iedereen zich op het festivalterrein en dan begint om 14:30 uur de optocht door de buurt.

Afsluiting


ca 15:45 Afscheidslied

Tussendoor


Radio Twiet-Twiet
Vanaf het centrale podium hoor je de hele dag Radio Twiet-Twiet, met de laatste nieuwtjes, aankondigingen van pop-up acts en theatrale spelletjes ergens op het festivalterrein. Blijf luisteren!


© MMXIX Tom Brûlé • De Republiek Amsterdam • Stichting Amsterdams Jeugd Theater Collectief